Кухар, пекар, бармен – побачити роботу цих професіоналів, щоб обрати для себе улюблену професію, змогли учні Миколаївської ЗОШ №46.
Знайомство учнів з робітничими професіями сфери харчування відбулося в Миколаївському державному коледжі економіки та харчових технологій, яке організували фахівці відділу профорієнтації Миколаївського міського центру зайнятості в рамках профорієнтаційного проєкту «ПРОФЕСІЙНИЙ МІКС».
Під час проведення заходу директор коледжу Анатолій Олійник презентував учням навчальний заклад, розповів про актуальні професії харчового виробництва, які можливо отримати в коледжі, ознайомив із сучасними умовами для навчання. Далі школярів було запрошено на майстер-класи, які для них підготували майстри та студенти коледжу.
Діти із задоволенням долучилися до технологічного процесу, отримавши можливість навчитися ліпити мармурові вареники з вишнями, виготовити оригінальні здобні борошняні вироби та опанувати технологію приготування класичних безалкогольних напоїв.
Професіоналізм майстрів та студентів під час проведення майстер-класу з приготування смаколиків, в повній мірі розкрив специфіку презентованих професій.
По закінченню зустрічі учні подякували організаторам заходу: фахівцям відділу профорієнтації Миколаївського міського центру зайнятості та МДКЕХТ за цікаву і пізнавальну екскурсію та із задоволенням поласували гостинцями, які були виготовлені під час майстер-класу.
Миколаївський міський центр зайнятості