05.05.2018 | 14:59

Учасників профорієнтаційного проекту Миколаївської обласної служби зайнятості «PROF-TEST» з Корабельного району, що мріють стати кондитером та кухарем, запросили на професійну практику до ресторану «Bon Appetite».

Зустріла гостей керівник закладу Інна Місюра, яка запропонувала оглянути кухню, зал швидкого харчування та банкетний зал під час робочого процесу. Супроводжуючи учнів вона пояснювала особливості приготування страв, роботи кухонного обладнання, специфіку праці кухарем та кондитером тощо. Старшокласники з захопленням спостерігали за організацією робочого місця кухаря, милувалися затишком інтер’єру, вишуканим сервуванням столів, і мріяли в майбутньому працювати в закладах такого рівня.

Сподіваємось, що досвід набутий під час практики, допоможе нашим старшокласникам легко і без суттєвих проблем визначитись з вибором майбутньої професії.

 

Корабельний РЦЗ