Сфера громадського харчування поступово почала відновлювати роботу і в новобужжі. Для підприємців – це нові виклики і починання, для пошукачів роботи – робочі місця та гідна заробітна платня. Ресторанний бізнес у сфері обслуговування посідає особливе місце.

У ФОП Ласіциної Алли Миколаївни  потребу  у нових працівниках зумовило розширення території, на якій будуть надаватись послуги ресторанного бізнесу (ресторан «Венеція»), та зміна вимог до роботи працівників в умовах технологічних нововведень і сучасних тенденцій у ресторанному бізнесі. Консультанти роботодавців Новобузької районної філії спільно з кар’єрними радниками здійснили підбір персоналу за вимогами роботодавця та побажаннями шукачів роботи  щодо подальшої побудови кар’єри і дійшли до спільної згоди з обох сторін:  Оксана  Прошега та Надія Сябрюк  пройшли стажування на робочому місці за професією «буфетник» для працевлаштування у відділенні кулінарії та вже приступили до роботи. Олена Шинкарьова ще проходить стажування на робочому місці та опановує секрети нового меню ресторану «Венеція». Так, в меню ресторану з’явились такі нові блюда, як крильця, курка, стегно та ковбаска гриль, ребра барбекю та нові освіжаючі напої.

Після проходження стажування Олена отримає нове робоче місце та гідний заробіток. Бажаємо роботодавцю та працівникам нових ідей для меню та вдячних клієнтів!

С.Помінчук, заступник начальника відділу надання соціальних послуг Новобузької районної філії ОЦЗ

 

Анонс/Подія: 
Подія